top of page

Yhteistyökumppanit

Tältä sivulta löydät suunnistuksen SM-keskimatkan 2022 yhteistyökumppanit. Logoista pääset yhteistyökumppanien verkkosivuille.

Laurea-logo.png
Laurea
hyvinkää kaupunki(komp).jpg

Hyvinkää on tunnettu hyvistä ulkoilumaastoistaan ja mahdollisuuksistaan jo vuosikymmenien takaa. Salpausselällä ja muilla harjualueilla risteilee kymmeniä kilometrejä kovapohjaisia ulkoiluväyliä ja luonnonpolkuja. Sveitsinpuisto ja Kytäjä-Usmi retkeilyalue tarjoavat monenmoisia mahdollisuuksia luonnon tarkkailuun, retkeilyyn ja kuntoiluun.

Hyvinkää
Nosht
Nosht:n logo

VATSAYSTÄVÄLLISTÄ TREENIRUOKAA LIIKKUVILLE JA AKTIIVISTA ELÄMÄÄ VIETTÄVILLE Helsinkiläinen Nosht valmistaa luonnollista, vatsaystävällistä syötävää ja juotavaa, joiden suunnittelussa on käytetty hyväksi uusinta tutkimustietoa suoliston mikrobiomista ja siitä, kuinka makuaistimukset vaikuttavat keskushermoston kautta koko kehon toimintaan. Filosofiamme on, että myös treenatessa, retkeillessä ja arjen kiireessä pitää olla mahdollisuus nauttia ensiluokkaisista, luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita, jotka tukevat suorituskykyä ja maistuvat aidosti todella hyvältä.

K-Raudan logo
Hyvinkään Konetalon logo

Hyvinkään Konetalo Oy on avattu keväällä 1990. Liike on alusta saakka erikoistunut pien- ja vapaa-ajanlaitteisiin. Lisäksi Konetalosta saa laitteet ja koneet ammattilaiskäyttöön. Liikkeen toiminta-ajatus on myydä ja huoltaa asiakkaille eri segmenttien parhaita laitteita. Hyvinkään Konetalo on yksi Suomen suurimmista moottorikelkkojen ja mönkijöiden jälleenmyyjistä. Puutarha- ja metsälaitteissa liike on selvä markkinajohtaja toiminta-alueellaan. Teitä on palvelemassa kokenut ja ammattitaitoinen myynti- ja huoltotiimi, jossa on töissä 8-10 henkilöä sesongin mukaan. Korjaamme laitteenne nopeasti, ammattitaidolla ja hyväksytyillä alkuperäisosilla.

tieluiska_iso.png
noname n logo.jpg

Nomade Collection Oy Ab on tuotemerkillään noname monelle suunnistajalle tuttu. Järjestävä seura, Hyvinkään Rasti, on kulkenut noname-asuissa jo kahdenkymmenen (20) vuoden ajan! On ollut hienoa seurata sitä tarmoa ja kehitystä, miten nonamella on vuosien varrella laitettu ”kroppaa likoon”. Yhteistyö on antanut meille HyRassa hyvän tavan erottua laadukkaissa tuotteissa kaikkina näinä vuosina. Voimme suositella myös teidän seurallenne nonamea, joka on mukana ja näkyy myös organisaation liiveissä tapahtumassa.

bottom of page